Ugur Yapi Malzemeleri

Vizyonumuz

Kuruluşumuzun  25. yılını kutladığımız  UĞUR yapı malzemeleri geçmişi 1992 yılına dayanmaktadır. Esenler’de kurulan firmamız  kısa sürede dürüst, ilkeli ve dinamik hizmet anlayışı çerçevesinde müşterilerimizin güvenini kazandı.

Kuruluşumuz 13.06.2018 tarihinde UY UĞUR YAPI MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ olmuştur.  Bundan sonra müşterilerimize daha iyi hizmet edebilmek amacıyla UY Uğur Yapı Malz. Ltd. Şti. olarak yolumuza devam edeceğiz.

Vizyonumuz

Uğur Yapı Malzemeleri,  müşteri memnuniyetini sağlamayı, evrensel kalite ve standartlarda hizmetler sunmayı amaçlamaktadır. Uğur Yapı Malzemeleri, müşteri memnuniyeti odaklı, dürüst,  iş etiğine  riayet,  sosyal sorumluluk, temsil edilen firma menfaatlerine öncelik, rakip firmalarla her zaman mesafeli ve düzgün ilişkiler kurmayı kendisine rehber edinmiştir

Ticari ilişkilerde süreklilik ve devamlılığın sağlanmasına çalışılması

Kendi yaptığımız işi sürekli geliştirerek müşterilerimize avantajlar sağlanması

Önümüzdeki yıllar içinde yapı market olmak  amacımızdır.

2013 yılından itibaren online satış yapmaktayız ve her yıl müşteri sayımızı arttırmaktayız.

www.net-alisveris.com Sitemizde Banyo ve Mutfak Kategorilerinde en ucuz fiyatlarla bir çok ürünü bulabilir Uğur Yapı ve Net alisveris.com güvencesi ile satın alabilirsiniz.
Banyolarda en çok satılan ürünlerimiz VitrA Ses Yok Klozet Kapağı, VitrA Yavaş Kapanır Klozet Kapağı, LİDER Çocuk Adaptörlü Çift Kullanımlı Klozet Kapağı, VitrA Çift Kademeli İç Takımlar, NORM Basmalı Rezervuar İç Takımlarıdır.

Bunların yanında çok beğenilen ürünlerimiz ise ECA batarya  ve Musluklar,  Artema Punto Armatürlerdir. Özellikle ECA Tiera E.C.A Delta, Star, Luna, Caro, Zafir, Spil Banyo mutfak ve lavabo bataryaları çok sevilen ve beğenilen ürünlerdir..

Aynı zamanda Artema bataryalarda ise ARTEMA Solid S Eviye Bataryası,  ARTEMA Solid S Banyo Bataryası, ARTEMA Solid S Lavabo Bataryası, PUNTO serisinde ise Fuga, Viva, Deco, caso, Pele Banyo, Eviye, Lavabo bataryalarını görebilir, tüm resimleri ve özellikleri ile inceleyebilir, size uygun olanları en uygun avantajlı ucuz fiyatlarla %100 güvenli olarak Net alisveris.com  sitemizden satın alabilirsiniz.

hemen_satin_al hemen_satin_al  hemen_satin_al  hemen_satin_al
 net-alisveris-logo  hepsiburada-com  gg  n11 logo

Uğur Yapı Malzemeleri

Yorum bırakın